Lösningar till mässan

Behöver du en mässmonter anpassad efter ditt varumärke?

Några referensprojekt:

Varför du bör välja oss:

1

Såhär går det till:​

1. Design

I kombination av er branschkännedom och vår erfarenhet tar vi fram en design.

2. Produktion

När designen är godkänd inleds produktion. Vi använder oss av material av hög kvalitet.

3. Leverans

När produkten är klar så levererar vi den till utställningshallen.,

4. Installation

Vi sköter även montering och lagerhåller produkten inför nästa mässa.

Vi tar ansvar under hela processen!

Kontakta oss för mer information och prisindikation

Kort om Expoprojekt

Expoprojekt har sitt säte i Bromma, men arbetar med våra partners både nationellt och internationellt utifrån kundernas behov. Genom åren har vi byggt upp ett brett kontaktnät, både innanför och utanför Sveriges gränser, vilket gör att vi kan leverera runt om i världen.

En mässa är en miljö där intrycken är många och en monter som är rätt utformad, bidrar till att dina produkter uppmärksammas av besökaren. Det förbättrar möjligheterna till ökad försäljning av dina produkter eller tjänster och du utnyttjar mässans fulla potential.

Många av våra kunder deltar under flertalet mässor och utställningar per år och vi tillgodoser givetvis lagerhållning av de återanvändbara produkterna. När du anlitat oss som leverantör ansvarar samma projektledare för nästa projekt. Vi vet att den personliga servicen är avgörande i ett långvarigt samarbete.

Vi arbetar med design, produktion, leverans och montage av mässmontrar, butiksdesign samt inredning till kontor. Utmana oss gärna med dina idéer! Med vår mångåriga erfarenhet använder vi vår kreativitet för att skapa individuella exponeringslösningar. Även vid ett mindre budgetutrymme möter vi dina önskemål och tillhandahåller finansieringslösningar.

Välkommen att ta kontakt!