Om oss

Vår Historia

På Expoprojekt har vi mer än 30 års erfarenhet i branschen. Genom åren har vi byggt upp mångsidig kompetens, en gedigen kunskapsbank och ett brett kontaktnät i många delar av Europa och delar av USA. Vår verksamhet genomsyras av att sätta kunden i fokus, hög kvalité, ett stort engagemang och närvaro kring ditt projekt. Våra huvudsakliga områden är mässmontrar, utställningar, showrooms, kontorsanpassningar, pop up butiker, butiksinredning och displayer. Till ditt projekt levererar vi allt från design, projektledning, produktion, logistik, montage och lagerhållning.

Utmana oss gärna med era idéer, vi gör vårt bästa för att förverkliga dem. I vårt galleri presenteras några av våra tidigare projekt.

Varmt välkommen att kontakta oss på info@expoprojekt.se så berättar vi mer.

Från idé till verklighet

Från idé till skiss...

Vid varje projekt får ni en personlig projektledare som är ansvarig under hela processen. Från uppstartsmöte, design, produktion, leverans och uppföljning. Projektledarens uppgift är att omvandla era visioner till verklighet. Under det första mötet lyssnar vi in era idéer och önskemål därefter skissar vi på ett designförslag som presenteras i 3D-format.

Från skiss till verklighet...

Under produktionen tas interiörer, inredning, grafik mm fram, för era ändamål. Er projektledare finns alltid tillgänglig för frågor och funderingar. Ni kan därför tryggt luta er tillbaka och låta våra kompetenta och erfarna projektledare ta ansvar under hela processen. Med vårt breda kontaktnät av montörer och snickare kan vi alltid leverera av högsta kvalité – oavsett var vi befinner oss. Några av våra kunder besöker ett flertal mässor per år. Vi erbjuder därav möjligheten till lagerhållning. På så vis kan delar av produktionen återanvändas i kommande montrar, evenemang etc. När ni kontinuerligt anlitar oss, ansvarar samma projektledare.

Den personliga servicen är viktig för oss och vi värnar om det långsiktiga samarbetet med dig som kund.

Expoprojekt har sitt säte i Bromma, men arbetar med våra partners både nationellt och internationellt utifrån kundernas behov. Genom åren i branschen har vi byggt upp ett brett kontaktnät, både innanför och utanför Sveriges gränser, vilket gör att vi kan leverera runt om i världen.

Kontakta oss