Kontor

Uppdatera er kontorsmiljö

På Expoprojekt ser vi ett helhetsperspektiv på kontorets yta och skapar lösningar som utvecklar rummets yta. I dagens arbetsmiljö, där det blir allt vanligare med kontorslandskap, är det viktigt att optimera ytan för att utnyttja den maximalt. Här kan vi på Expoprojekt designa, producera och leverera lösningar som bidrar till en trivsam utformning av er entrén, konferensrum, korridor eller kontorslandskap. Vi hjälper er med både små och stora justeringar av ert kontoret.

Ett av våra populära projekt är att installera telefonbås, där de anställda kan tala ostört. Det är en stor tillgång till det öppna kontorslandskapet eftersom det gör det enkelt att ta samtal utan att bli störd eller störa dina kollegor bredvid. Alla våra telefonbås kommer från företaget Vank, som skapar stilrena tysta rum i många modeller. Vanks sortiment presenteras här.

 Utmana oss gärna med era ideér. På Expoprojekt använder vi vår kreativitet, kunskap och kompetens för att skapa individuella lösningar för ert kontor.

Om ni har funderat på om kontoret kan utvecklas och utformas mer optimalt är svaret troligtvis ja. Varmt välkommen att kontakta oss för att få veta mer. info@expoprojekt.se. Vi ser fram emot att höra från er!

Kontakta oss