Vardagar

kl 08:00 - 17:00

E-post

info@expoprojekt.se

Telefon

+46 868418100

Kontor

Uppdatera er kontorsmiljö

På Expoprojekt ser vi ett helhetsperspektiv på kontorets yta och skapar lösningar som utvecklar rummets arkitektur. I dagens arbetsmiljö, där det blir allt vanligare med kontorslandskap, är det viktigt att optimera ytan för att utnyttja den maximalt. Här kan vi på Expoprojekt designa, producera och leverera lösningar som bidrar till en trivsam utformning.

Expoprojekt har en bred kompetens inom området och kan utveckla konferensrummet,
korridoren eller kontorslandskapet. Ett av våra populära projekt är att installera telefonkiosker, där de anställda kan tala ostört. Telefonkioskerna är så kallade tysta rum, som är totalt ljudisolerade. Det är en stor tillgång till det öppna kontorslandskapet eftersom det gör det enkelt att ta samtal av mer känslig karaktär. Dessutom slipper kollegan bredvid bli störd under arbetsdagen. Alla våra telefonkiosker kommer från företaget Vank, som
skapar stilrena tysta rum i många modeller.

Att skissa på en kreativ miljö till konferensrummet eller utforma kontorslandskapet så att avskilda platser skapas är andra exempel på projekt. Utmana oss gärna med era ideér. På Expoprojekt använder vi vår kreativitet, kunskap och kompetens för att skapa individuella lösningar för ert kontor. I vårt galleri presenteras inspiration från tidigare projekt. Det psykiska välbefinnandet påverkas i hög grad av den arbetsmiljö vi befinner oss i. Pengar som läggs på att utveckla utformningen av ett kontorslandskap är därför välinvesterade. 

På Expoprojekt har våra projektledare mångårig erfarenhet av att skapa smarta lösningar för både pop-up stores, butiker och mässmontrar. Ni kan därför luta er tillbaka med vetskapen om att vi möter era behov. Varje projekt startar med ett inledande möte. Därefter skissar vi på ett designförslag som presenteras i en 3D-modell. Det gör att ni tidigt i processen kan få en bra uppfattning om det slutgiltiga resultatet. Givetvis godkänner ni förslaget innan vi påbörjar arbetet. Projektet är i trygga händer hos våra projektledare, som har lång erfarenhet och bred kompetens. De ser till att era idéer omvandlas till verklighet. 

Expoprojekt har sin bas i Bromma. Majoriteten av våra projekt utför vi inom Norden och med vårt breda kontaktnät kan vi leverera lösningar av hög kvalité, oavsett geografisk plats. Vi har många års erfarenhet av branschen och 2015 startade vi vår egen fullservicebyrå för fysiska marknadsföringsprojekt. Sedan dess har vi alltid drivits av att ständigt utvecklas och fortsätta leverera över förväntningarna. Vårt fokus är att skapa lösningar av hög kvalité med stort engagemang. På Expoprojekt har vi en egen produktion, vilket gör det möjligt att skapa interiör efter era önskemål. Den personliga servicen är viktig för oss och vi tillgodoser era förutsättningar.

Därför erbjuder vi till exempel finansieringslösningar. Det gör att vi alltid kan leverera en
lösning som gör er nöjda, oavsett budget. Om ni har funderat på om kontoret kan utvecklas och utformas mer optimalt är svaret troligtvis ja. 

Varmt välkommen att kontakta oss för att få ert första rådgivningsmöte. Mejla oss på info@expoprojekt.se

Vi ser fram emot att höra från er!

Dela gärna 🙂

Kontakta oss