jobba hos oss

Ny karriär?

Expoprojekt designar och levererar fysiska marknadsföringsprojekt för kontor, butiker och
mässmontrar. Utöver det, har vi även skapat exponeringslösningar för showrooms och utställningar.

Med mångårig erfarenhet inom branschen är vi vana vid att tänka utanför boxen och tillgodose kundens önskemål. Vi har vår bas i Bromma utanför Stockholm och efterfrågan på våra tjänster ökar ständigt. Därför är vi alltid intresserade av att komma i
kontakt med dig som är verksam inom branschen. Låter det intressant? Läs då vidare!

Expoprojekt har funnits sedan 2015 och vår ambition har alltid varit att kontinuerligt utvecklas. Några av våra projektledare har över 30 års erfarenhet i branschen och har en gedigen erfarenhet av högkvalitativa exponeringslösningar. Den breda kunskapsbasen och den mångsidiga kompetensen gör att vi ofta kan möta kundens förväntningar.
Är du duktig på att omvandla vision till verklighet samt har erfarenhet av försäljning och projektledning? Då kanske du är vår nästa projektledare. Vi söker dig som har erfarenhet av att vara projektledare inom fysiska marknadsföringslösningar och ser gärna att du har en egen kundbas. Som projektledare är din roll att ansvara för att leveransen håller högsta kvalité. 

Vårt breda kontaktnät gör att vi kan leverera fysiska marknadsföringsprojekt av hög kvalité, oavsett om vi befinner oss på nationell eller internationell mark. Jobbet som projektledare innebär många resor och du har mycket kundkontakt. Det är därför viktigt att du trivs när tempot är högt och miljön är omväxlande. Eftersom du är mellanhanden mellan produktion och kund är det viktigt att du är en god kommunikatör. På Expoprojekt blir du en del av vårt erfarna och kompetenta team. Här hamnar du bland likasinnade projektledare, som med stort engagemang arbetar för att leverera högkvalitativa exponeringslösningar. Vår verksamhet genomsyras av att vi är lösningsorienterade och flexibla. Här står den personliga servicen i fokus. Vi tillhandahåller till exempel både finansieringslösningar och lagerhållning för att ge våra kunder så stor flexibilitet som möjligt. I vår egen produktion specialbyggs interiör och inredning för fysiska marknadsföringsprojekt. Kanske är du en duktig snickare med öga för detaljer? Då kan du bli vår nästa produktionsstjärna. Delar av vår produktion kan komma att återanvändas i framtida uppdrag för en kund. Det är därför viktigt att du är händig och noggrann i ditt arbete.

 En rätt utformad mässmonter attraherar kundens uppmärksamhet och är därför en avgörande del av det fysiska marknadsföringskonceptet. Vid ett fysiskt marknadsföringsprojekt tar Expoprojekt ansvar under hela processen. Den omfattar planering, produktion, logistik samt montering och distribution. Ett projekt omfattar många olika yrkesroller. Kanske vill du samarbeta med Expoprojekt, och har själv en idé om hur vi kan samarbeta? Vi är alltid öppna för nya och spännande ideér. På Expoprojekt jobbar vi med stort engagemang och mycket glädje för att skapa exponeringslösningar som gör skillnad. Branschen växer ständigt och bjuder på stor variation. Missa inte chansen att vara med på resan!

Varmt välkommen att kontakta oss! Du når oss enklast via info@expoprojekt.se. Skriv gärna
några rader om dig själv och bifoga CV. Vi ser fram emot att höra av dig!

Kontakta oss