Butik

Skapa en säljande butik

En butik som är rätt utformad väcker uppmärksamhet och bidrar till ökade försäljningsresultat. Att investera i fysiska marknadsföringsprojekt ger resultat på lång sikt och bidrar till att ni utnyttjar ytans fulla potential. Det kan vara en hel butik, shop in shop, pop up store eller en display för en utvald produkt.

Expoprojekt tar ansvar under hela processen, som innefattar design, planering, produktion, logistik, lagerhållning, montering och distribution. Ni kan tryggt luta er tillbaka med vetskapen om att våra projektledare tar hand om ert projekt. Projektledarens ansvar är att vara en kommunikatör mellan dig som är kund och vår produktion, så att era visioner kan omvandlas till verklighet. Med över 30 års erfarenhet har vi mångsidig kompetens och är vana vid att tänka kreativt. Vårt mål är att ständigt utvecklas och fortsätta prestera över förväntningarna. Utmana oss gärna med era idéer.

Kontakta oss så berättar vi mer. Ni når oss enklast via info@expoprojekt.se.

KW 2

En exponeringsyta i en butik är ofta begränsad till ytan. Med hjälp av interiör, tekniska hjälpmedel och kreativitet utnyttjas varje kvadratmeter maximalt och bidrar till ett helhetsintryck som marknadsför er produkt på bästa sätt.

Ytan kan utnyttjas till att skapa exklusivitet under en begränsad period eller att ni positionerar er som varumärke.

För oss är det viktigt att vi levererar enligt dina önskemål och att den personliga servicen står i fokus. Vi värnar om det långsiktiga samarbetet och därför erbjuder vi lagerhållning av era produkter om så önskas. Det ger en möjlighet att återanvända delar av produktionen i kommande projekt, är ett effektivt resursbruk samt ger god ekonomi på lång sikt.

Kontakta oss