mässa

Mässmonter - Låt oss designa

Expoprojekt levererar skräddarsydda monterlösningar i alla storlekar. Vi hjälper företag att kommunicera och stärka sitt varumärke. Ska ni delta under en mässa eller en utställning? Med hjälp av oss förbättrar ni möjligheterna till större exponering och ökat intresse för just er produkt eller tjänst. Expoprojekt möter era behov, från det inledande mötet, där vi lyssnar in era idéer och önskemål, till design, produktion, leverans, installation. Våra medarbetare tar ansvar under hela processen och med över 30 års erfarenhet i branschen använder vi vår kreativitet och erfarenhet till att skapa individuella kundlösningar.

 

Ska ni delta under en mässa och är i behov av en mässmonter anpassad till er verksamhet? Välkommen att kontakta oss på info@expoprojekt.se. Vi gör ditt företag synligt!

Landsningsida mässor

Expoprojekt har sitt säte i Bromma, men arbetar med våra partners både nationellt och internationellt utifrån kundernas behov. Genom åren har vi byggt upp ett brett kontaktnät, både innanför och utanför Sveriges gränser, vilket gör att vi kan leverera runt om i världen.

En mässa är en miljö där intrycken är många och en monter som är rätt utformad, bidrar till att dina produkter uppmärksammas av besökaren. Det förbättrar möjligheterna till ökad försäljning av dina produkter eller tjänster och du utnyttjar mässans fulla potential.

Många av våra kunder deltar under flertalet mässor och utställningar per år och vi tillgodoser givetvis lagerhållning av de återanvändbara produkterna. När du anlitat oss som leverantör ansvarar samma projektledare för nästa projekt. Vi vet att den personliga servicen är avgörande i ett långvarigt samarbete.

Vi arbetar med design, produktion, leverans och montage av mässmontrar, butiksdesign samt inredning till kontor. Utmana oss gärna med dina idéer! Med vår mångåriga erfarenhet använder vi vår kreativitet för att skapa individuella exponeringslösningar. Även vid ett mindre budgetutrymme möter vi dina önskemål och tillhandahåller finansieringslösningar.

Kontakta oss